Parkkietu

Yritys, palkitse asiakkaat ostoksista Parkkiedulla!Parkkietu-ohjelmaan osallistuminen on helppoa: ilmoittaudu mukaan ja halutessasi saat valmiin Parkkietu-materiaalipaketin, joka viestii asiakkaille, että yrityksenne myöntää ostoksista Parkkiedun. Tee asiakkaasi keskusta-asioinnista entistä houkuttelevampaa! Näin parkkietu toimii:Yritys määrittelee itse hyvityksen, jonka antaa asiakkaille ostoksen yhteydessä. Yleisin etu on tunnin pysäköintiä vastaava hyvitys yrityksen tuotteista tai palveluista asiakkaille. Yritys voi itse vapaasti määritellä, antaako hyvityksen kaikista ostoksista, vai asettaako alarajan hinnalle, minkä jälkeen hyvityksen voi saada (esim. yli 15 euron ostoksista).Parkkiedun voi esimerkiksi myöntää, jos asiakas näyttää Jyväs-Parkin pysäköintitalon lipuketta, kadunvarren pysäköintimittarin muistutusosaa tai mobiilisovelluksesta (Moovy, EasyPark, ParkMan) aktiivista pysäköintinäkymää.

 Alennuksen voi antaa suoraan ostoksen loppusummasta, tai tarjota asiakkaalle pysäköintitalossa käyviä arvokortteja. Lue lisää arvokorteista.


Ilmoita yrityksesi mukaan ottamalla yhteyttä Timoon tai Hannuun. Kysy samalla myös materiaalipakettia Parkkiedusta:
Jos yritykselläsi on jo pysäköintihyvitys käytössä, tai olette sellaisen ottamassa käyttöön, mutta ette vielä näy ohessa olevassa Parkkietu-joukossa, ilmoittakaa asiasta Timolle tai Hannulle. Myös listalta poistuminen onnistuu samojen yhteyshenkilöidemme kautta.

Timo Kosonen
Viestintä- ja kehitysasiantuntija

040 031 6268


timo.kosonen@jyvas-parkki.fiHannu Leskinen
Toimitusjohtaja

040 765 3735

hannu.leskinen@jyvas-parkki.fi

Parkkietua myöntävät yrityksetK-Supermarket Lutakko

(Hyvitys koskee: P-Paviljongit)Yliopiston Apteekki, Puistokatu
Yliopiston Apteekki, Kauppakatu
(Hyvitys koskee: P-Kolmikulma)S-Market Kolmikulma

(Hyvitys koskee: P-Kolmikulma)ONNI HammasSPR, Jyväskylän veripalvelutoimisto

(Hyvitys koskee: P-Kolmikulma)Sokos Jyväskylä

(Hyvitystä myöntää Keskimaan omistamat liikkeet. Hyvitys koskee: P-Sokos)Mini-Laukku

(Hyvitys koskee: P-Tori)

Lataa Parkkietu-logo

Lataa Parkkietu flyer (pdf)