MM-Rallit 2018

Rallien tuomat muutokset pysäköintijärjestelyihin / parking information conserning WRC Rally Finland

P-Paviljonki 2

Huomautus P-Paviljonki 2 kuukausikorteista: MM-rallien vuoksi P-Paviljonki 2 on suljettuna yleiseltä käytöltä ma 23. – su 29.7.2018 (poikkeuksena Paviljonki-hotellin vieraat). P-Paviljonki 2:n kuukausikorttilaisen on mahdollista hakea palvelupisteeltämme ko. ajanjaksolle veloituksetta lipuke, joka mahdollistaa pysäköinnin keskustan P-taloissamme* silloin, kun paikkoja on vapaana. *P-Kolmikulma, P-Matkakeskus tai P-Asema.

Please note that parking slot P-Paviljonki 2 is closed from 23rd to 29th of July because of WRC Rally Finland. (This notification is not conserning the guests of the Paviljonki-hotel.)

P-Paviljonki 1

Porraskäytävät B ja C toimivat vain hätäpoistumisteinä su 22. – su 29.7.2018 välisenä aikana.

Stairways B and C serve just as emergency exits from 22nd to 29th of July.

P-Harjunrinne

Huomautus P-Harjunrinne kuukausikorteista: MM-rallien vuoksi P-Harjunrinne on suljettuna ma 16. – ti 31.7.2018. P-Harjunrinteen kuukausikorttilaisen on mahdollista hakea palvelupisteeltämme ko. ajanjaksolle veloituksetta lipuke, joka mahdollistaa pysäköinnin P-Torilla tai P-Cygnaeuksessa silloin, kun paikkoja on vapaana.

P-Fortunakuja

Huomautus P-Fortunakuja kuukausikorteista:MM-rallien vuoksi P-Fortunakuja on suljettuna pe 20. – su 29.7.2018. P-Fortunakujan kuukausikorttilaisen on mahdollista hakea palvelupisteeltämme ko. ajanjaksolle veloituksetta lipuke, joka mahdollistaa pysäköinnin P-Asemalla, P-Matkakeskuksessa tai P-Kolmikulmassa silloin, kun paikkoja on vapaana.

Sataman P-alue

P-alue on suljettuna yleiseltä käytöltä ma 23. – ma 30.7.2018.

Parking area near the harbour is closed for public use from 23rd to 30th of July”