Kortit ja luvat

Ulkoalueiden kuukausikortti

Kuukausikortti on voimassa ostopäivästä kuukauden eteenpäin ja se oikeuttaa pysäköimään ympäri vuorokauden valitulla P-alueella. Kortin voi ostaa myös useammaksi kuukaudeksi tai jopa vuodeksi kerrallaan. Kortti lunastetaan etukäteen palvelupisteestä.

Huom. Vapaan pysäköintiruudun olemassa oloa ei voida taata kaikkina ajankohtina. Esimerkiksi P-Harjunrinne ja P-Fortunakuja ovat kokonaan poissa käytöstä MM-rallien vuoksi erikseen tiedotettavana ajanjaksona. Tarkista ralli-infot täältä.

Kortin tilaaminen

Kortin voit tilata joko tilauslomakkeella tai soittamalla asiakaspalveluumme numeroon 020 743 6830.

Pysäköintikortin voit noutaa P-Aseman yhteydessä sijaitsevasta palvelupisteestämme.

Verkkosivuilta tilatut kortit ovat noudettavissa palvelupisteeltämme yleensä viimeistään seuraavana arkipäivänä tilauksen tekemisestä.

Maksuvaihtoehdot

Yksityishenkilöille maksuvaihtoehtoina käteinen ja pankkikortti noudon yhteydessä. Yritysasiakkaille lisäksi optiona maksaminen laskulla. Laskutuslisä 7 €. Huomaathan kuitenkin, että emme laskuta ostohetkestä alle 2 kuukautta voimassa olevia pysäköintikortteja.

Opiskelija. Kun tulet ensimmäistä kertaa ostamaan Luovan kampuksen opiskelijoille tarkoitettua Kankaan P3-ulkoalueen pysäköintilupaa, huomaathan ottaa mukaasi voimassa olevan opiskelijakorttisi.

Tilaa

Pysäköintiluvan tiedot

Käyttäjän tiedot

Muiden käyttäjien tiedot (valinnainen)

Jos tilaat useampia kortteja, syötä alle muiden käyttäjien tiedot muodossa Etunimi, Sukunimi, Puhelinnumero, Sähköpostiosoite, Rekisterinumero

Kaikki tuotesivuilla esiintyvät hinnat sisältävät ALV 24 % ja ovat voimassa 1.5.2019 alkaen.

Pysäköintituotteilla ei ole vaihto- tai palautusoikeutta. Ostamisen jälkeen maksua ei voida hyvittää, vaikka käyttö lopetettaisiin ennen voimassaoloajan päättymistä.